Witam mam na imie Bartek obecnie mieszkam w Dublinie, pochodze z krk dokładniej z nowej huty mam 17 lat ( 18 leci w tym roku ;] ) obracam się w kulturze hip hopowej, wrzucam na mury i rymuje. Jeździłem kiedyś na desce niestety miałem poważną kontuzje i musiałem tego zaprzestać . Moją zajawką oprócz HH jest streetball w którego gram tutaj w lidze i liczne sporty extremalne ogólnie mówiąc mam zajawke na wszystko co potrafi skopać moją głowe adrenaliną....ogólnie:
Imie: Bartek
Stan cywilny: zajęty
Hobby: zajawka na wszystko hehehhe
POZDRO DLA WSZYSTKICH
pIcHu:sOlArOnE:nOwA hUtA:kRK:
_________________ ...kImĹ jEsTeM kTo wIe o cO cHoDzi pOzNaĹeM uLiCe kImĹ jEsTeM kTo....
075BROWAR
ImiÄ: Piter na 5 liter
Wiek: 25 Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 106 Skąd: 075 <JGA>
Wysłany: Sob 28 Kwi, 2007 19:34
EmA BARTEK
===============================
POLSKI HH
Bardzo ciekawie, i pozytywnie mowisz graficiaz z Ciebie, szkoda ze przestales jezdzic na desce, a propo grania w streetball to sam grywam :D POZDRO i Witam
_________________ "Biegne jak Lew by dobiedz do celu"
"KaĹźdy ma takie chwile ze w duszy deszcz pada"
_________________ Ziemba z Eudezetu- dla leszczy brak dostÄpu!
"MoĹźesz kupic listÄ przebojĂłw, wywiad, lecz nie kupisz mojego szacunku, wybacz!"
KrzyĹźyk na drogÄ wszystkim wszawym prostytutkom!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum