Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 13:45 No spoznione ale zawsze to przywitanie !! EmanO !!
SiemkA EmkA Wielkie Slowo Pozdro i Witam !!
Jestem BasoN z nicku nie golnego a tak na powage jestem RomaN z Warmiaka i Mazurka
Pozdrawiam wszystkich z mojego Podworka z mojej ulicy gdzie sie wychowuje i tu z zyciem sie nie brandzluje
Mam 16 lat tak tak jestem malolat ale wiek nie znaczy i nie swiadczy to co sie ma w glowie i rozumie i jesli chesz cos o mnie doslownie powiedziec musisz poznac mnie, bo inaczej nie uslysze Cie
Ostroda to miasto moje tu sie wychowuje, tu zycia poznaje smak, smak gorzki i slodki, czesciej ten smak drugi bo z moja ekipa zycie jest piekne i nigdy nie skonczone !
dobra koncze bo pewnie zamulam, dzieki za wysluchanie wielkie dzieki i pozdroo
Trzymajcie sie i nigdy bez walki sie nie poddawajcie !!
Ostatnio zmieniony przez B@$#N Nie 22 Kwi, 2007 14:12, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Ziemba z Eudezetu- dla leszczy brak dostÄpu!
"MoĹźesz kupic listÄ przebojĂłw, wywiad, lecz nie kupisz mojego szacunku, wybacz!"
KrzyĹźyk na drogÄ wszystkim wszawym prostytutkom!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum