Strona glówna  •  FAQ  •  Szukaj   •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
RaP
Autor Wiadomość
szymszon2 

Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 15:35   RaP

Krk 2007,tak,posłuchajcie tego,to numer jeden...

1.:Znowu wchodzi na scene,Szymszon działa sam jeden.Już niedługo zawładnie Krakowskim podziemiem.Krk dla mnie jest jak rajski Eden.Działam w Krk pisząc tylko teksty.A pisze je po to,żeby przemówiły do niektórych raperów typu Verba czy Mezo,do tych totalnych leserów,których wszystkie teksty są wyłacznie o miłości.Człowieku!Zastanów się,zanim dasz to na nośnik,bo później ludzie słuchają tego w radiowej rozgłośni.A ludzie chcą prawdziwego rapu.Wiem,sam pisze teksty na ten temat.Ale nie aż tyle co ty,bo twoja cała płyta to poemat!Ludzie chcą życia schemat,a nie jakieś gówno.Więc schowajcie się,bo zjade was równo!

ref.:To dla wszystkich tych którzy się załamują,to dla wszystkich tych którzy życia pojąć nie umią,to dla wszystkich tych którzy nazywają siebie raperami,pisząc ciągle teksty o miłości,to jest rap,ale odwrócony do góry nogami.

2.:Pisze ten rap też dla tych niekumatych,jak i dla zwykłej populacji.Mówie Wam o tym,że w życiu nigdy nie ma wakacji,nigdy nie ma stop.Często się załamujemy,przez co kawał nerwów sobie drzemy.Pisze też o tym że choć życie ciężkie,strasznie łatwo jest w nim ponieść klęske,ale poddać się nie można!Ja to wiem,bo Szymszon ostatnio tego doznał.Był załamany,ale się nie poddał,znalazł kobiete marzeń,wszystko się ułożyło.Wszystkie kłopoty,to wszystko się skończyło.Więc nie poddawaj życiu się,pomyśl o tym co Cie jeszcze czeka,o tym co będzie,bo życie jest jak rzeka.Ciągnie się ,tylko ma ograniczenia.Więc spiesz się,bo w życiu wiele się zmienia,i co dostałeś od niego zacznij doceniać!

ref.:To dla wszystkich tych którzy się załamują,to dla wszystkich tych którzy życia pojąć nie umią,to dla wszystkich tych którzy nazywają siebie raperami,pisząc ciągle teksty o miłości,to jest rap,ale odwrócony do góry nogami

ps.:www.szymszon.blog.interia.pl-adres mojego blożka,na którym zamieszczam moje teksty;] Komentujcie;]

Odpowiedz do tematu

Opcje 
Zezwolenia Opcje